Νέα - Ανακοινώσεις του σχολείου

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2021- 2022. Αγιασμός

Καλή σχολική χρονιά με δύναμη, υπομονή και καλή συνεργασία με στόχο το καλύτερο για τα παιδιά μας μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.

 Την Δευτέρα 13/9/2021 θα γίνει ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χωρίς την παρουσία γονέων και κηδεμόνων. Τα παιδία όλων των τάξεων (από Β΄ έως Στ΄) θα μπουν αποκλειστικά από την είσοδο της οδού Διογένους και θα κατευθυνθούν στις νέες τους σχολικές αίθουσες σύμφωνα με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών.

Ισόγειο: Β2

1ος όροφος: Γ1, Γ2, Β1, Α1, Δ1

2ος όροφος:Α2, Στ1, Δ2, Στ2, Ε

Κατ΄ εξαίρεση μόνο τα παιδιά της Α΄τάξης και του Νηπιαγωγείου, θα μπουν με τους γονείς τους μόνο στον προαύλιο χώρο  και θα παραμείνουν εκεί για τις απαραίτητες συνεννοήσεις με τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς και βέβαια για τον αγιασμό. Τσάντες θα πρέπει να έχουν όλοι οι μαθητές από την Β΄ τάξη έως και την ΣΤ΄ για να παραλάβουν τα βιβλία τους. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα παραλάβουν τα βιβλία τους την Τρίτη, άρα δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τις τσάντες τους.

Η αποχώρηση όλων θα γίνει πάλι από την οδό Διογένους.

Πρόγραμμα Αγιασμού:

8:45-9:00 :  Άφιξη μαθητών

9:00 και εξής: τέλεση του Αγιασμού κατά τμήματα στις αίθουσες, εκτός Α΄και Νηπιαγωγείου που όπως είπαμε θα παραμείνουν στην αυλή και ο Αγιασμός θα γίνει εκεί.

9:30: αποχώρηση όλων. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ, του ΕΟΔΥ και της ΚΥΑ απόφασης (ΦΕΚ. 3780) η χρήσης μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική από όλους όσους  βρίσκονται εντός του χώρου του σχολείου, παιδιά και ενήλικες. Με τον τρόπο αυτόν προστατεύουμε την υγεία πρωτίστως των παιδιών μας, των οικογενειών τους, του εκπαιδευτικού προσωπικού  και κατά συνέπεια όλης της κοινότητας.

 

11ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Χιλής και Διογένους).

Εγγραφείτε εδώ...

newsletter