Νέα & Ανακοινώσεις του Συλλόγου

Χριστουγεννιάτικη Εξόρμηση

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου, με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση που θα πραγματοποιηθεί στο SANTA CLAUS KINGDOM την Κυριακή 09/12/2018 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Στο Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο κλειστό χριστουγεννιάτικο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας, θα έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε, μικροί και μεγάλοι, υπέροχες ώρες διασκέδασης μέσα σε μια παραμυθένια και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Αμέτρητα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, η επίσημη mascot του πάρκου "Frodi" o χιονάνθρωπος, ο αληθινός Αι- Βασίλης από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, μουσικοκινητικά δρώμενα, αμέτρητες θεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικά δημιουργικά εργαστήρια, είναι μόνο μία μικρή γεύση από αυτά που μας περιμένουν, στην τιμή μόνο ενός εισιτηρίου All Day Pass!

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος εστίασης και καθιστικού, που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό ατόμων και προσφέρουν ποικιλία γευστικών απολαύσεων.
Ο χώρος του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας είναι απολύτως ασφαλής όντας κλειστός, κλιματιζόμενος και με την παρουσία έμπειρων security και ιατρείου. Επίσης όλα τα παιχνίδια είναι ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς T.U.V. Hellas και ΕΒΕΤΑΜ.

Για όλα τα παραπάνω καθώς και για τη μεταφορά μας με πούλμαν που θα αναχωρήσουν από την 25ης Μαρτίου κοντά στο χώρο του σχολείου στις 11:30 το πρωί, το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε 8€ ανά άτομο (ενήλικες & παιδιά).

Θα χαρούμε πολύ να περάσουμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές σε μία ευχάριστη, γιορταστική ατμόσφαιρα, χτίζοντας αναμνήσεις σε εμάς και τα παιδιά μας!!!

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
του 11ου Δημοτικού Σχολείου
Κερατσινίου.

 

11ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου (Χιλής και Διογένους).

Εγγραφείτε εδώ...

newsletter